WC:n remontti

2016

Asiakkaan ihanan, melkein 100 vuotta vanhan omakotitalon wc:n pintamateriaalit ja kalusteet uusittiin talon henkeä kunnioittaen.

Wc:hen toivottiin uutta ilmettä ja toimivampi kalustus. Toivomuksena oli, että selvittäisiin suhteellisen pienellä remontilla. Haasteita asetti se, että wc on pieni ( 1,6 m²) ja että huonekorkeus on matalimmillaan vain 160 cm, koska wc on rappujen alla.

Sopivia valmiita kalusteita ei löytynyt, joten kalusteet ja taso teetettiin suunnitelmieni mukaan  puusepällä.  Taso valmistettiin puusta ja sen etureuna kaarrettiin. Näin saatiin tilan toiminnot mahdollisimman hyväksi. Puuseppä teki oveen urat, jotta saatiin niihinkin vanhan talon fiilistä.

Värit, pintamateriaalit, tekstiilit ym. valittiin niin, että tila olisi mielenkiintoinen, mutta rauhallinen.


“Anne-Mari/Unelmaneliöt teki erinomaista työtä. Hän oli sydämellinen ja asiantunteva. Hän kuunteli toiveitamme ja tarpeitamme ja hänellä oli hyviä sisustusideoita pienen wc:n päivittämiseen kuitenkin vanhaa taloamme kunnioittaen. Olemme erittäin tyytyväisiä suunnitelmaan ja toteutukseen ja voimme lämpimästi suositella Anne-Maria.”

Asiakkaan palaute