Design Helsinki 2022

Design Helsinki 2022 oli ammatillisesti antoisa tapahtuma ja siitä jäi hyvä fiilis: paljon tuotteita ja mukavia kohtaamisia. Olin siellä kahtena päivänä, ja todellakin menen seuraavallakin kerralla, jos suinkin mahdollista.

Alussa on kuvia kansainvälisestä Design Pavilionista, sen jälkeen kolmesta showroomista, jossa kävin: ABL-laatat, Skanno ja Naava. Olisi ollut paljon muitakin showroomeja, luentoja ym., mutta valitsin ajankäyttösyistä kävin vain noissa. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tapahtumaan Design Helsinki 2022 -sivuilla, sieltä löydät mm. kaikki näytteilleasettajat. Tulossa on paljon kuvia, joten ne saavat puhua puolestaan.

Kansainvälinen Design Pavilion

Kansainvälinen Design Pavilion Kasarmitorilla

Design Pavilionissa oli paljon näytteilleasettajia, ja tuotteisiin tutustuessa vierähti useampi tunti. Seuraavassa joitakin kuvia sieltä. Huomaathan, että kuvateksteissä on linkit tuotteiden sivuille.

Showroon Finland
Aeris-tuolit (Tässä oli muuten aivan huippuhyvä istua.)
Tablebed
Akustinen, lukittava kaappi kätkee sisäänsä työpisteen.

Light Cognitive

Showroomit

ABL-laatat

ABL-laattojen showroom sijaitsee Uudenmaankadulla ja siellä on todella hyvä valikoima laattoja – paljon myös ”erikoisuuksia”.

Skanno

Skannon showroom sijaitsee Erottajalla ihan lähellä äskeistä paikkaa. Sisäpihalta pääsee myös esteettömästi. Pääsisäänkäynti kadulta tarjoaa oikein elämyksen, nimittäin todella upean vanhan rakennuksen portaikon. Siitä kuvat viimeisenä showroomin jälkeen.

Paitsi tuotteet, niin Skannon huoneisto oli niin upea. Hienosti sisustettu niin, että vanhan talon upeat kuviot, uunit ym. ovat näkyvillä ja istuvat hyvin kokonaisuuteen. Tämä showroom oli itselle oikein elämys.

Naava

Aivan Skannon lähellä Mannerheimintiellä on Naavan juuri valmistuneet uudet toimitilat. Siellä on kiinnitetty kaikessa huomio ihmisen viihtyvyyteen ja terveyteen. Ja toki Naavan tuotteet itsessään ovat ihmisen terveydelle hyväksi, koska puhdistavat sisäilmaa. Kannattaa tutustua, ovat lisäksi kauniita ja tyylikkäitäkin.

Tällaisissa tiloissa olisi oikein unelma työskennellä.

Design Helsinki 2022 saa toivottavasti jatkoa

Toivottavasti Design Helsinki 2022, joka järjestettiin Suomessa nyt ensimmäistä kertaa, saa jatkoa. Mukavaa, kun oli järjestetty niin laajaa tarjontaa, että jokainen designista kiinnostunut varmaan löytää itselleen sopivat vierailukohteet ja tilaisuudet.

Muistathan, että löydät täältä Unelmaneliöiden blogista artikkeleja myös muista tapahtumista ja näyttelyistä.

#design, designhelsinki2022, näyttely, showroom, sisustus, sisustussuunnittelu