Asiakastöitä

Tutustu asiakastöihimme ja inspiroidu erilaisista ratkaisuista!

Pesuhuone ja sauna

Omakotitalon pesutilat remontoitiin kesällä 2021.

Annastiinan Hiussalit

Molemmat Hiussalit uudistettiin keväällä 2021.

Eteinen

Omakotitalon eteinen remontoitiin syksyllä 2020.

Pesutilat

Omakotitalon pukuhuone, pesuhuone ja sauna remontoitiin kesällä 2019.

Omakotitalo

Uudisrakennuksen sisustussuunnittelu 2018.

Non-Stop Hiussali

Non-Stop Hiussali avautui Eurassa elokuussa 2019

Pikkuisen Ihana

Kauneushoitola Pikkuisen Ihana muutti uusiin tiloihin Euran Kuntikselle keväällä 2019. Tila oli tyhjä. Lattiassa oli vinyylilankku, mutta kaikki muu suunniteltiin: niin tilan jakaminen myymälä- ja hoitotilaksi kuin kalusteet, valaistus ja pintamateriaalit. Tärkeää oli tilojen toiminnallisuus ja tunnelma.

Tästä Pikkuisen ihanan kotisivuille.

Alusvaatteet Ihollasi

Alusvaatteet Ihollasi -liike avautui Euraan huhtikuussa 2019.  Entisen kodinkoneliikkeen tiloista erotettiin runsas sata neliötä liikettä varten. Unelmaneliöt sai suunnitella liikkeen koko sisustuksen tilankäytöstä jokaiseen nuppiin ja koukkuun asti.

Tästä Alusvaatteet Ihollasi kotisivuille

AR-Carton

AR-Carton muutti toimistonsa uusiin tiloihin loppuvuodesta 2018. Unelmaneliöt suunnitteli, miten kaikkien työntekijöiden tarvitsemat työskentelypaikat ja työvälineet saataisiin sijoittumaan uusiin tiloihin  ja miten pystyttäisiin hyödyntämään mahdollisimman paljon jo olemassa olevia kalusteita.

Tytön ja pojan huoneet

Tässä omakotitalossa oli tarve muuttaa lapsen huoneet nuorten huoneiksi. Samalla vaihdettiin huoneiden paikkaa.

Annastiinan Hiussali

Annastiinan Hiussali ja viereinen liiketila yhdistettiin kesällä 2017, jolloin tiloihin tehtiin myös  kokonaisvaltainen remontti.

Omakotitalo

Nelihenkinen perhe muutti vuonna 2018 parikymmentä vuotta vanhaan omakotitaloon, jota  laajennettiin vanhempien makuuhuoneen verran ja muut tilat remontointiin.

WC-tilan päivitys

Asiakkaan ihanan, melkein 100 vuotta vanhan omakotitalon wc:n pintamateriaalit ja kalusteet uusittiin talon henkeä kunnioittaen.

Kauneushoitola Sofie

Kauneushoitola Sofie avasi uuden hoitolansa 2015 Euran keskustaan, ja Unelmaneliöt sai suunnitella sisustuksen . Se olikin ensimmäinen suunnittelutyöni uudessa yrityksessäni.

Tästä Kauneushoitola Sofien kotisivuille