Tervetuloa uuteen blogiin

Lämmin tervehdys sinulle, joka olet nyt lukemassa uutta blogiani ja sen ensimmäistä julkaisua.

Tulen kirjoittamaan täällä sisustukseen liittyvistä asioista kuten aiemmassakin blogissanikin (unelmaneliot.blogspot.com): Aion kertoa teille sisustussuunnittelusta ja esitellä joitakin töitäni, myös oman kodin sisustuksia. Aion antaa sisustusvinkkejä esim. trendeistä, väreistä, tuotteista, tee-se-itse -”jutuista”. Suunnitteilla on tietoiskutyyppiset julkaisutkin esimerkiksi valaistuksesta, akustiikasta, verhoista, tilankäytöstä, säilytyksestä, pintamateriaaleista. Esittelen teille myös Unelmaneliöillä myynnissä olevia tuotteita. Ja haluan jakaa täällä teille myös messu- ja näyttelykuulumiset.

Unelmaneliöistä ja sen palveluista löydät tietoa näiltä sivuilta etusivun tai sivun yläreunassa olevan valikon kautta. Niinpä kerron tässä vain itsestäni, jotta tiedät, kuka täällä asioista kertoilee.

Olen Anne-Mari Marjamäki ja toimin sisustussuunnittelijana yrityksessäni. Teen sisustussuunnittelutyötä sivutoimisesti, sillä minulla on päätyöni käsityön opettajana yläasteella. Olen Raumalta kotoisin ja muuttanut Helsingin opiskeluvuosien jälkeen Euraan. Asumme itse rakentamassamme 25 vuotta vanhassa omakotitalossamme maaseudun rauhassa keskellä peltoja.

Miten minusta tuli sisustussuunnittelija

Minulla on tekstiilityönopettajan koulutus, ja siitä on hyötyä myös toisessa ammatissani sisustussuunnittelijana. Sisustaminen,  ja erityisesti ”sisustusongelmien” ratkaiseminen, on ollut minusta aina todella kiinnostavaa. Jo nuoruudesta asti olen haaveillut sisustussuunnittelijan ammatista, mutta en sitten koskaan tullut hakeneeksi alan koulutukseen. Olen aina pitänyt tekstiilityön opettamisesta, mutta kun minulle vuonna 2013 tuli mahdollisuus alkaa opiskelemaan sisustussuunnittelua Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa työn ohessa, niin tartuin tilaisuuteen. Ja ”hurahdin” ihan täysin. Siitä saakka en ole ollut sisustussuunnittelusta innoissani, vaan ”yli-innoissani”. J

Puolentoista vuoden valmistavan koulutuksen jälkeen suoritin sisustusalan ammattitutkinnon vuonna 2015. Samana vuonna opiskelin Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajaksi Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Ja vuonna 2016 osallistuin AJK-Jatkokoulutuksen neljäpäiväiseen Julkisten tilojen suunnittelu -koulutukseen. Siellä opiskelimme ravintola-, kahvila- ja hotellisuunnittelua, toimisto- ja työtilojen suunnittelua sekä myymäläsuunnittelua. Lisäksi olen käynyt useita päivän-kahden kursseja. Ja tietysti koko ajan opiskelen ja selvittelen asioita itsenäisesti ja yritän pitää itseni ajan tasalla uutuuksista. Ja niitähän tulee koko ajan!

Unelmiesi neliöitä sinulle

Jo neljä vuotta olen saanut toteuttaa päätyöni ohella omaa, pitkäaikaista haavettani eli auttaa teitä asiakkaita suunnittelemalla juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne sopivia yksilöllisiä, laadukkaita sisustuksia. Tiedän näköisiänne koteja ja toimitiloja. Siitä kiitos ihanille asiakkailleni! Jokaisen työni teen edelleen niin tunnollisesti ja hyvin kuin ikinä pystyn.

Itse olen kohtuuhintaisten, mutta laadukkaiden tuotteiden valitsija ja pyrin säilyttämään mahdollisimman paljon olemassa olevaa. Tavoitteenani on pitkäkestoinen, helposti muun­neltava sisustus. Myös monet asiakkaat haluavat tällaista suunnittelua. Mutta asiakas tietysti valitsee lähtökohdat.

Autan teitä toteuttamaan omat unelmanne, jos teillä sellaisia on. Mutta jos ette itse tiedä, mitä oikein haluaisitte, niin sekin sopii suunnittelun pohjaksi. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos tarvitsette Unelmaneliöiden palveluja. Autan mielelläni.

Ilmoittelen blogin uusista julkaisuista somessa. Tulethan seuraamaan:

Unelmaneliöt facebookissa

Unelmaneliöt instagramissa

Kuulumisiin,
Anne-Mari


blogi