Kouvolan Asuntomessut 2019, osa 2

Tykkäsin messuilla myös kohteista 21 Dekolaku ja 13 Talo Korea, koska niiden tyyli ja värimaailma miellyttivät. Tässä kuvia myös kohteesta 32 Jukkatalo Ainasta.

21 DEKOLAKU 5h + k + s, 145 m²

Dekolakun sisustukseen ihastuin jo ennakkotietojen perusteella, joten sieltä aloitimme messukierroksemme. Kaunis, harmoninen värimaailma ja sisustus. Keittiö ja wc (viimeinen kuva) miellyttivät erityisesti.

13 TALO KOREA 5h + k + s + at/var, 145 m²

Tässä talossa oli paljon katsottavaa: Keittiö on selkeä ja tyylikäs ja seinällä oleva ”yrttiympyrä” on kiva. Ja talon valokatot ovat hienot! Niihin saa varmasti aurinkosuojauksen tarvittaessa, mutta mietin, miten ne mahdetaan pestä. Talosta löytyi kauniita värisävyjä, ylellinen pesuhuone ja kivat lastenhuoneet. Olettaisin, että pikkukuviot ovat helposti poistettavia tai vaihdettavia, jotta kalusteet kestävät myös aikaa.

13 JUKKATALO AINA 4h + k + rt + s + ak + var, 103 m²

Tämä kohde ei tyyliltään ja väreiltään ole oman makuni mukainen (eikä tietysti tarvitsekaan olla 🙂 ), mutta täällä oli mielenkiintoisia yksityiskohtia ja monia kivoja tuotteita, mm. kauniita makrameetöitä. Tonttikin oli kivasti metsäisessä rinteessä.

asuntomessut, messut