Non-Stop Hiussali – uusi parturiliike Eurassa

Annastiinan Hiussali toimii ajanvarausperiaatteella, ja nyt elokuun 2019 lopussa avattiin Non-Stop Hiussali: parturi ilman ajanvarausta.  Euran Kuntiksen yhteydessä olevaan noin 30m²:n tilaan toivottiin rouheaa tunnelmaa edullisesti toteuttaen.

Lähtötilanne oli tämä muuten, mutta seinissä oli pohjamaali. Ei sähköjä eikä vettä, joten niihin pystyi itse vaikuttamaan.

Piirsin suunnitelman vain luonnoksenomaisesti. Kuitenkin niin, että saimme toiminnot ja kalusteet hahmotettua paikoilleen.

Pyysin, että alkuperäinen lattia jätettäisiin paikoilleen, koska se sopi tyylillisesti paremmin kuin mahdolliset muut vaihtoehdot. Vuokranantaja saikin sen laitettua tosi hienoon kuntoon. Valaisimet ovat olleet tiloissa ennenkin, niille katsottiin vaan uudet paikat ja vaihdettiin niihin 4000K loisteputket.

Seinät maalattiin akustiikkalevyihin ja tapettiin sopivalla harmaalla maalilla. Yksi seinä tapetoitiin kokonaan ja yksi seinä osittain. Olikin aika haastavaa saada alareuna revittyä sopivalla tavalla epämääräisesti.

Hiussalin sohva ja muualla ollut oma matto siirtyi tänne parturiin heti ulko-oven viereen.

Myyntitiskinä toimivat peltitynnyrit, jotka maalattiin tummahkolla harmaalla maalilla.

Muuten kaikki saatiinkin hankittua melko edullisesti, mutta akustiikkalevyihin oli välttämätöntä satsata, jotta saatiin tilasta kaikuminen pois. Onneksi sain liikkeeseen Yesecolta akustiikka-asiantuntijan, joka auttoi meitä laskemalla akustiikkalevyjen tarpeen ja määrittelemällä niiden sopivimman sijoittelun. Yesecolta hankittiinkin sitten Muffle-paneelit, ja täytyy kyllä sanoa, että oli hyvä valinta. Yllä olevassa kuvassa näkyy akustiikkalevyistä muodostunutta seinäpintaa ja seuraavassa kuvassa yksittäiset paneelit.

Vesijohdot kulkevat toisen asiakaspaikan luona, joten asiakkaiden jalkatuet piti miettiä erityisen tarkasti. Ehdotin turkkipellistä tehtyjä jalkatukia, joista tulikin tosi hienot. En ole itse niitä suunnitellut, vaan Annastiina yhdessä AM Peltityön kanssa.

Asiakas on hankkinut itse seuraavat kalusteet ja ”pikkutavarat”. Hyvin sopivat kokonaisuuteen.

Ja sitten tietysti se kaikkein tärkein. Eli se, että asiakas on tyytyväinen.

Mitä sinä pidät tiloista? Kommentoi alla olevaan kommenttiosuuteen tai vaikka facebookiin tai instagramiin.

parturi, sisustussuunnittelu, toimitila

Kommentit (2)

Kommentit on suljettu.