eteisen ja liikuntatilan välissä on liikuteltava verho

Verhot ja akustiikkatuotteet Fysiotähteen

Fysiotähti muutti vuodenvaihteessa uusiin tiloihin Eurassa. Olin saanut toimittaa entisiin tiloihin verhoja ja nyt sain toimittaa myös tänne verhot ja akustiikkatuotteet. Eli kiitos taas luottamuksesta.

Valaistuksella, akustiikalla, viherkasveilla, värisävyillä, materiaaleilla ja tekstiileillä on paljon vaikutusta tilassa niin asiakaskokemukseen kuin työhyvinvointiinkin. Tekstiilileillä saadaan tunnelmaa ja sopivat materiaalit valitsemalla äänimaailmaa paremmaksi. Hienoa, kun täällä kiinnitettiin myös näihin huomiota.

Valitsimme yhdessä asiakkaan kanssa tilojen väreihin ja käyttötarkoitukseen sopivat kankaat, jotka kaikki ovat tietysti paloturvallisia.

Liikunta-, vastaanotto- ja odotustilat

Kun saavutaan Fysiotähteen, suoraan edessä on vastaanottotiski, jota näkyy hieman alla oikealla olevassa kuvassa. Vastaanottotilan vasemmalla puolella on liikuntatila, joka tarvittaessa suljetaan kokonaan tai osittain verhoilla. Verho myös rajaa vastaanottotiskin liikuntatilasta. Verhojen sävy valittiin seiniin sopivaksi. Huomaathan myös takaseinällä olevan ikkunan edessä olevan verhon.

Verhojen reunoissa on wave-koukut, jotta sivut saa pysymään ylhäällä siististi samassa linjassa kuin verho muutenkin ja jotta liikuttamista helpottavat verhokepit saatiin niihin kiinni kätevästi.

Odotustilan verhokankaan sävy sopii hienosti seinillä oleviin tauluihin.

Hoitohuoneiden verhot ja akustiikkatuotteet

Hoitohuoneissa on pimentävät (dimout) verhot, jotka saa vedettyä molemmille sivuille. Ikkunoiden yläosista saadaan päivänvaloa (olin kuvaamassa illalla), mutta tarvittaessa valontuloa voidaan myös rajata. Näillä verhoilla on iso vaikutus huoneen akustiikkaan. Akustiikkaa saatiin vielä paremmaksi (siis hyväksi), kun hoitohuoneiden kattoon laitettiin ihanat Yesecon akustiikkapilvet, joilla on todella hyvä äänenvaimennuskyky, luokka A.

”Yesecon ekologiset akustiikkapaneelit ovat hiilinegatiivisia, eli ne kompensoivat hiilijalanjälkeä. Niiden valmistus hamppukuidusta ja kierrätysmateriaaleista on kestävää sekä ilmaston lämpenemisen, luonnon puhtauden, että ihmisten näkökulmasta.” (Yeseco)

Akustiikkapilvet sijoitettiin niin, että kattovalaisimista ei tule häikäisyä asiakkaalle, ja saadaan pehmeämpi valaistus huoneisiin.

Yhteen hoitohuoneeseen teetettiin niin ikään Yesecolta akustiikkataulut asiakkaan toimittamasta kuvasta. Kuvassa on niin täydelliset sävyt, koska siitä löytyy molemmat seinävärit hienosti.

Rentoutustila

Rentoutustilassa on pimennysverhot (dimout) kahdella seinällä. Kuvassa näkyy siis vain osa. Näillä saadaan sekä valon määrää että äänimaailmaa säädettyä kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Erilaisista pimennysverhoista voit lukea aiemmasta blogikirjoituksesta.

Ompelin kaikki verhot tänne ja toimitin myös kiskot ja akustiikkatuotteet. Iso kiitos vielä asiakkaalle! Ja onnea edelleen uusiin tiloihinne!