Kauneushoitola Sofie avasi uuden hoitolansa 2015 Euran keskustaan, ja Unelmaneliöt sai suunnitella sisustuksen . Se olikin ensimmäinen suunnittelutyöni uudessa yrityksessäni.

Tila jaettiin myymälään odotustiloineen ja kynsienlaittopöytineen, hoitohuoneeseen ja sosiaalitilaan. Lähtökohtana oli toimintojen vaatimat mitoitukset. Tilaan rakennettiin väliseinä, suunniteltiin kalusteet ja pintamateriaalit ja tekstiilit. Lattia jätettiin ennalleen, mutta kaikki muut pinnat uusittiin.

Asiakas organisoi ja toteutti remontin saamansa suunnitelman pohjalta itse. Unelmaneliöt toimitti tilaan suunnittelun lisäksi verhot ja matot.


”Olin erittäin tyytyväinen Unelmaneliöiden palveluun! Anne-Mari on työssään todella huolellinen ja tarkka. Selvästi hän paneutui asiaan kunnolla. Hän oivalsi nopeasti mieltymykseni ja sai kiinni ideasta minkä tyyppisen sisustuksen halusin. Tarkan suunnitelman ansiosta tiloista tuli myös toimivat. Yksityisyrittäjänä minulle oli todella helpottavaa, kun pystyin luottamaan hänen ammattitaitoonsa ja siihen, että asiat hoituu, jolloin pystyin itse keskittymään omaan työhöni ilman stressiä tilojen suunnittelusta.”

Sanna-Riikka Makkonen
Kauneushoitola Sofie