2019

Alusvaatteet Ihollasi -liike avautui Euraan huhtikuussa 2019.  Entisen kodinkoneliikkeen tiloista erotettiin runsas sata neliötä liikettä varten. Unelmaneliöt sai suunnitella liikkeen koko sisustuksen tilankäytöstä jokaiseen nuppiin ja koukkuun asti.

Myymälätilasta haluttiin tumma ja selkeä, jotta tuotteet pääsevät hyvin esille. Valittiin siis tummanharmaat urapaneelit samanvärisine listoineen, tummanharmaa valossa kimaltava tapetti, tummanharmaat seinät,  mustat kohdevalaisimet, tummanharmaat kalusteet ja tummahko Hydrocork-lattia.

Myymälässä on erillinen sovitushuone, johon valittiin julkisen tilan kokolattiamatto.  Eteiseen suunniteltiin myymälää vaaleampi värimaailma ja kristalliplafondi tunnelmaa luomaan. Kaikkiin neljään sovituskoppiin suunniteltiin erilainen sisustus, niin että kaikissa on erilainen väritys ja tunnelma, erilaiset peilit, tuolit, koukut  ja muut kalusteet.  Sovituskopeissa asiakas voi säätää itse valaistuksen voimakkuuden, kaikissa on myös ilmanvaihto. Asiakkaan yksityisyys on tärkeää, joten verhot on suunniteltu niin, että ne peittävät oviaukon hyvin, liikkuvat helposti ja aukeavat vain myymälästä poispäin.

Näyteikkunoihin suunniteltiin ikkunakalusteet, joissa on valaistut ”kotelot”.


”Suunnittelu toteutettiin sovittua aikataulua noudattaen. Kaikki tila saatiin käytettyä hyödyllisesti ja niin, että saamme myöhemmin helpoilla ratkaisuilla lisää tilaa tuotteille. Sovituskoppien tilavuus ja sisustus on saanut kiitosta myös asiakkailta.Valaistus on suunniteltu niin, että tuotteet tulevat hyvin esille.”

Annastiina Marjamäki
Alusvaatteet Ihollasi